Fond AIR PRODUCTS

In by komunitnin

Děčínská společnost AIR PRODUCTS spol. s r.o. se rozhodla v roce 2013 založit svůj dárcovský fond s názvem Fond AIR PRODUCTS. V rámci fondu jsou shromažďovány finanční prostředky, které jsou každoročně rozdělovány na projekty, které prokazatelně přispívají k zlepšování podmínek života v okresech Děčín, Litoměřice, Teplice a Ústí nad Labem nebo do kterých jsou aktivně zapojeni zaměstnanci společnosti.

Podpořeno celkem
projektů
Rozděleno celkem
korun

Příklady podpořených projektů

Atletika Litvínov, z.s. (15 000 Kč)
Podpora sportování atletické mládeže.

Dětský domov “Země dětí” a školní jídelna Česká Kamenice, Komenského 491, příspěvková organzace (50 000 Kč)
Podpora dětí v dětském domově “Země dětí”.

Dolský mlýn, z.s. (22 400 Kč)
Truchlící dívka – symbol pietního místa
Příspěvek na obnovu torza jediné dochované sochy v areálu historického hřbitova původních obyvatel obce Všemily, jež je připomínkou těsného soužití Čechů a Němců v oblasti Sudet.

Martin Grűner (50 000 Kč)
Park žije celý rok
Příspěvek neformálnímu klubu přátel přírody Horáci Děčín na realizaci kampaně a pásma zážitkových aktivit pro místní obyvatele zaměřených ke znovuoživení parku podél Wolkerovy ulice ve městě Děčín.

O programu pro DěčínskoO programu pro LitvínovO programu pro zaměstnance

Z poskytnutého příspěvku byla uhrazena část nákladů spojená se sportovní přípravou a atletickým soutěžením dětí a mládeže sportovního spolku Atletika Litvínov. Ve spolku je aktivně zapojeno přes 100 dětí do věku 18 let.

Podpořeno v rámci programu pro zaměstnance