Chci darovat

Společnost HENNLICH s.r.o. a Ústecká komunitní nadace vyhlašují již 14. otevřené grantové kolo na podporu projektů mladých lidí ve věku 15-25 let studujících či žijících v Litoměřicích „LITOMĚŘICE – LIVE CITY JSI TY“.
Tématické zaměření: ochrana životního prostředí, zlepšení podmínek provozu na silnicích, kultura, sportovní aktivity, vzdělávání a pomoc sociálně slabým.
Uzávěrka příjmu žádostí: pondělí 2. dubna 2018
Realizační období: Výzva je vyhlášena pro projekty realizované v období od 15. května 2018 do 14. května 2019.
Maximální výše nadačního příspěvku: 5 000 Kč (jeden žadatel může přihlásit i více projektů).
Výše prostředků k rozdělení: min. 100 000 Kč
Žádost se podává online prostřednictvím tohoto formuláře.

Upozornění k přípravě a podání žádosti o nadační příspěvek

Žádost nelze odeslat, dokud nejsou vyplněna všechna povinná pole. Proto Vám doporučujeme si projekt před vyplněním žádosti důkladně rozmyslet a soustředit se zejména na tyto body:

Že byla žádost v pořádku odeslána, zjistíte tak, že se Vám na obrazovce objeví „Žádost o nadační příspěvek – Vaše odpověď byla zaznamenána“. Velice doporučujeme následně kliknout na políčko „upravit odpověď“ a po přesměrování zpět na Váš formulář si okopírovat adresní řádek pro pozdější použití (umožní Vám v budoucnu upravit odpovědi ve formuláři). Po zkopírování a uložení adresy formuláře pro pozdější úpravy můžete žádost zavřít křížkem, data nebudou ztracena. Pokud budete odpovědi ve formuláři později měnit, musí být žádost znovu odeslána kliknutím na políčko „odeslat“.

Žádost musí být kompletně vyplněna nejpozději do pondělí 2. dubna 2018. V případě nejasností nebo problémů při vyplňování žádosti nás můžete kontaktovat na tel. 475 201 023.

Pro další informace se obracejte na:

Tereza Krylová
programová asistentka