Všem 105 dobroběžcům děkujeme!

In Novinky by katkavalesova

Tým 105 dobroběžců nastoupil v sobotu 15. září 2018 na start Mattoni 1/2Maraton Ústí nad Labem 2018. Dobroběžci nadace byli v tří tisícovém běžeckém poli dobře patrní neb běželi ve speciálních tričkách, kde na zádech bylo napsáno dobroběžec. Hlavním tahounem týmu se stal samotný ředitel nadace, Tomáš Krejčí. Ten zaběhl 1/2 Maraton v čase 1:34. Ústecká komunitní nadace je oficiálním dobročinným partnerem Mattoni 1/2Maraton Ústí nad Labem od roku 2016. V prvním roce s nadací běželo pro dobru věc 55 běžců.

Pravidelným dobroběžcem je i místopředsedkyně správní rady nadace Andrea Bednářová se svými kolegy. „Spojení, podpora, zájem, společný cíl, úsměv na tváři, energie, překonání sebe sama, to cítím při půlmaratonu, to je pro mě běh v barvách Ústecké komunitní nadace.“ uvedla Andrea Bednářová, jednatelka společnosti ENVIROCONT s.r.o.

V letošním roce na činnost nadace dobroběžci věnovali přes 140 000 Kč. Děkujeme a zase za rok na viděnou!