Zástupci neziskových organizací z Podbořanska si převzali virtuální “šeky”

In Novinky by katkavalesova

Za běžných okolností, by si v tuto dobu přišli zástupci neziskových organizací z Podbořanska převzít symbolické šeky do sídla společnosti Logit v Hlubanech. Bohužel, letos to není možné a tak zůstalo u virtuálních gratulací. Nicméně jsme přesvědčeni, že radost z věnovaných prostředků nebyla o to menší. Mezi šest projektů bylo rozděleno díky společnosti Logit 70 000 Kč. Na Podbořansku se tak mohou těšit hasiči na nový prapor, jejich kolegové z Vroutku na novou kladinu, děti z výchovného ústavu na trampolínu, děti z Petrohradu budou lézt po pyramidě a děti ze Základní školy v Podbořanech budou pěstovat zeleninu v nových vyvýšených záhonech. A když okolnosti dovolí, bude se konat i dětský den Na kopci. Všem realizátorům projektů gratulujeme.

Fond Logit, který založila v roce 2015 stejnojmenná společnost, rozdělovala finanční prostředky již podesáté. Veškeré další informace o fondu najdete zde.