Fond HENNLICH rozdělil na Litoměřicku přes 150 000 Kč

In Nezařazené, Novinky by katkavalesova

Dárcovský fond HENNLICH rozdělil mezi 15 neziskových projektů mladých lidí z Litoměřic částku 115.900 korun. Zástupci firmy a naší nadace na konci dubna již po 15. předali finanční částky zástupcům neziskových organizací, které chtějí podpořit život ve městě. Dárcovský fond HENNLICH za 15 let fungování podpořil 231 projektů částkou přes 1,1 miliónu korun.

Pavel Šumera, ředitel společnosti HENNLICH: „Mám velkou radost, že se v letošním grantovém kole sešly opravdu velmi kvalitní projekty. Po několika letech jsme se letos rozhodli navýšit částku na jeden projekt na 8000 korun. Jsem rád, že mladí lidé mají stále zájem pomoci oživit naše město.“

„O finanční podporu z Dárcovského fondu HENNLICH se v letošním 15. grantovém kole programu „Litoměřice – live city jsi ty“ přihlásilo 17 neziskových projektů. Celkově jednotlivci a organizace žádali o téměř 133.000 korun. Odborná komise vybrala nakonec 15 projektů, které podpoří částkou 115.900 korun,“ uvedla Kateřina Valešová, ředitelka Ústecké komunitní nadace, která Dárcovský fond HENNLICH spravuje.

Výsledky 15. otevřeného grantového kola programu Litoměřice – live city jsi ty najdete zde.